Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

  • Անհնար է ջնջել բոլոր երկխոսությունները միանգամից VKontakte- ից, ես նույնպես հանդիպեցի նման խնդրի և նստեցի մեկ երկխոսության մեջ և ջնջեցի այն, բայց դա արդյունավետ էր:

    Երկխոսությունները ջնջելու համար հարկավոր է մտնել հաղորդագրություններ և սեղմել խաչը, այս անձի հետ բոլոր նամակագրությունները կվերանան և չեն ընկնում վերականգնման մեջ: Եվ կարող եք նաև ցանկացած անձի հետ սեղմել հաղորդագրությունները, կբացեք բոլոր նամակագրությունները, նամակագրության վերևում կտեսնեք պատկերակ որոնել и հստակ պատմություն, կտտացրեք և կտեսնեք մի պատուհան `մակագրությամբ ջնջե՞լ ամբողջ նամակագրությունն այս օգտվողի հետ:կտտացնել Ca և դուք չեք տեսնի ավելի շատ նամակագրություններ:

    Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

  • Դա չի աշխատի միանգամից բոլոր երկխոսությունները միանգամից ջնջելու համար, յուրաքանչյուր երկխոսություն պետք է ջնջվի `խոսակցությունը պետք է ջնջվի անհատապես, մենք բացում ենք իմ հաղորդագրությունները, և յուրաքանչյուրի դեմ բացվում են երկխոսությունները, երբ մկնիկը դնեք, մկնիկը դնում եք, մի խաչ է երևում, երբ սեղմում եք դրա վրա, այս անձի հետ ամբողջ երկխոսությունը ջնջվում է, և դուք պետք է դա կատարեք յուրաքանչյուրի հետ:

  • Կտտացրեք Իմ գրառումները:

    Մկնիկը տեղափոխեք ցանկալի երկխոսության վրա, հայտնվում է խաչ: Կտտացրեք այն, հաստատեք - ամեն ինչ ջնջված է:

  • Ամբողջությամբ, vkontakte- ի բոլոր երկխոսությունները չեն կարող ջնջվել որևէ գործողությամբ, ցավոք, դա չի տրամադրվում: Հետևաբար, հարկավոր է երկխոսություններ բացել, բոլոր մարդիկ, որոնց հետ դուք խոսեցիք, որոնց հետ երկխոսություն կա, կհայտնվեն, վերևում կա մի փոքր խաչ, կտտացրեք այն: Երկխոսությունը ջնջվում է: Բայց մեկ երկխոսություն. Այսինքն `կտոր-կտոր, որը դուք ջնջում եք, այնքան ավելի շատ երկխոսություններ կային, այնքան երկար կտևի:

  • Deleteնջել բոլոր հաղորդագրությունները մեկ ընկնելու դեպքում, ձախողվել է:

    Դուք միայն կարող եք ամբողջությամբ ջնջել բոլոր նամակագրությունները ցանկացած անձի հետ:

    Դա անելու համար երկխոսություն գտնեք նրա հետ, մտեք դրա մեջ: Հակառակ զրուցակցի անվանմանը, դուք կտեսնեք խոշորացույց (որոնում) և էլիպսիսը, կտտացրեք դրա վրա և ընտրեք ցուցակի վերջին հրամանը `« quot; հստակ հաղորդագրության պատմություն »;

  • Որպեսզի երկխոսությունները ջնջեք, դուք պետք է յուրաքանչյուր հաղորդագրությունն իր հերթին բացեք և կտտացրեք խաչին, այսինքն `ջնջեք, կա նաև ծրագիր, որը անմիջապես հեռացնում է այն VKontakte նամակն ուղարկելուց հետո: Որպեսզի խոսակցությունից անմիջապես հետո անհանգստանաք, անհապաղ ջնջեք ձեր նամակագրությունը:

  • Բոլոր երկխոսությունները միանգամից ջնջելու համար հարկավոր է օգտագործել զննարկչի ընդլայնում.

    Այս նպատակով հետևեք հղումներին և տեղադրեք ձեր զննարկչի համար ընդլայնման տարբերակը:

    Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

    Դրանից հետո ջնջելու համար հարկավոր է գնալ գործողությունների ցանկի երկխոսություններին և մեկ առ մեկ սեղմել չակերտների կոճակները; ջնջել բոլոր մուտքային գները; and quot; Deleteնջել բոլոր ելքային գները.

  • Դա անմիջապես չի աշխատի ջնջել երկխոսությունները սոցիալական ցանցում VkontakteԿարծում եմ:

    Եթե ​​ինձ պետք է ջնջել բոլոր նամակագրությունները կոնկրետ մարդու հետ, ապա պետք է մուտքագրեմ հաղորդագրությունները (ձախ կողմում գտնվող մենյուում) և ցուցադրվում են երկխոսությունները: Անհրաժեշտ չէ որևէ բան բացել, վերջին գրառումը տեսանելի է ՝ ուղղակի ազգանունի և առաջին անունի հակառակ կողմում կա խաչ, մկնիկը տեղափոխեք դրա վրա, կտեսնեք quot; ջնջել quot; և համարձակորեն հրում: Ամբողջ երկխոսությունը կջնջվի: Ահա մի լուսանկար, թե ինչպես է այն դիտվում Vkontakte- ում:

    Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

    Բջջային տարբերակում նույնիսկ ավելի հեշտ է, բացեք Vkontakte երկխոսությունները, և բոլոր օգտվողները տեսանելի են, կտտացրեք հեղինակի հետ երկխոսության ազգանունը և անունը, ձեր մատի վրա պահեք ավելի երկար ժամանակ, կբացվի գնանշման գիծը;հեռացնելք.

    Ինչպես ջնջել լուսանկարը, Vkontakte- ի երկխոսություններում նոր վարկածով էկրանի պատկերը կարող եք կարդալ այստեղ:

  • Ինչպե՞ս ջնջել VKontakte- ի բոլոր երկխոսությունները:

    Եթե ​​ցանկանում եք ջնջել բոլոր նամակագրությունները ինչ-որ օգտվողի հետ, ապա պարզապես անհրաժեշտ է մուտք գործել հաղորդագրությունների մեջ և կտեսնեք այն օգտվողների ցուցակ, որոնց հետ դուք նամակագրվել եք: Այստեղ դուք կարող եք, առանց սեղմելով հաղորդագրությունները, սավառնել երկխոսության վերին աջ անկյունում և ձեզ հուշել են ջնջել: Եթե ​​սեղմում եք ջնջել, ապա որոշակի օգտվողի հետ բոլոր նամակագրությունները ջնջվում են:

  • Դուք կարող եք ամբողջությամբ ջնջել նամակագրությունը ցանկացած օգտվողի հետ, դուք պետք է գնաք Dialogs (այս օգտագործողի հետ), վերին աջ մասում կտտացրեք, որտեղ գտնվում են երեք կետեր (գործողություններ), ապա կտտացրեք Մաքրել հաղորդագրության պատմությունը:

  • Ի դեպ, ես ինքս ինձ այդպիսի հարց տվեցի և կարող եմ անմիջապես ասել, որ բոլոր երկխոսությունները միանգամից ջնջելը նախատեսված չէ սոցիալական ցանցի մշակողների կողմից: Deleteնջելու համար դուք պետք է առանձին ընտրեք յուրաքանչյուր երկխոսություն, այնուհետև ջնջեք այն:

Loading ...

Добавить комментарий

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու: Պահանջվող դաշտերը նշված են աստղանիշով *